単語の説明
A3 名詞
貝柱adductor muscle, adductor muscle of a bivalve (e.g. scallop, etc.)
辞書の定義
名詞
1.
adductor muscle
関連項目:
名詞
2.
adductor muscle of a bivalve (e.g. scallop, etc.)
食べ物、料理
同訓異字
貝柱 【かいばしら】
詳細
音声
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例文
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貝柱は殻を開閉する筋肉です。
The adductor muscle is the muscle that opens and closes the shell.
二枚貝の貝殻の内側には貝柱があります。
Inside the shell of a bivalve, there is an adductor muscle.
貝柱は寿司のタネや酢の物、バター焼きで食べられます。
The adductor muscle is eaten as sushi topping, in vinegar dishes, or grilled with butter.
ホタテガイやタイラガイなどの大きな筋肉柱は貝柱と呼ばれている。
The large muscle columns of bivalves like scallops and ark shells are called adductor muscles.
殻の開閉をする役割を担っている貝柱ですが、ふつう前後に二つあります。
The adductor muscle, which is responsible for opening and closing the shell, usually comes in pairs, one at the front and one at the back.
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